Welkom bij open pronostiek WK 2018

Een enerverende en spannende pronostiek tot en met de Finale!

Welkom bij Open Pronostiek WK 2018

Zoals jullie gewend zijn, organiseren wij tijdens elk groot voetbal toernooi een zeer spannende Open Pronostiek! Wij zijn gestart met onze pronostiek tijdens het WK2014, vervolgens EK2016 en dan nu de pronostiek WK 2018 in Rusland. SUPER SPANNEND tot & met DE FINALE!

Hoe werkt het?

Voorspel de uitslag van alle 64 de wedstrijden tijdens het WK2018 in Rusland en verdien punten per wedstrijd. Voorspellingen kunnen tot 15 minuten voordat een wedstrijd begint nog aangepast worden daarna worden de voorspellingen van die wedstrijd 'bevroren'. Vanaf dat moment kun je zien wat de andere spelers voorspelt hebben. Maximaal 15 minuten na elke gespeelde wedstrijd worden de verdiende punten toegekend en kunt uw de resultaten terugvinden in "De Rankings". De speler die uiteindelijk na de Finale op 15 juli 2018 de meeste punten heeft verzameld is de winnaar!

De "Gouden Bal"

Tijdens het WK2018 in Rusland heb je de mogelijkheid om voor 1 wedstrijd jouw punten te verdubbelen. Dit kun je doen door de "Gouden Bal" in te zetten op jouw gewenste wedstrijd. LETOP: Denk goed na, je hebt er slechts 1 Gouden Bal!

De Bonusvragen

Gedurende het WK 2018 in Rusland zijn er ook een aantal Bonus vragen waarmee je extra punten kunt verdienen. Deze vragen kennen een deadline. Bij elke bonusvraag vindt u deze deadline terug als ook de punten die je kunt verdienen.

Begin alvast met het invullen van uw pronostiek!

Je eigen pool?

Pronostiek.net onderhoudt de pool "Open Pronostiek WK2018". Wil je een eigen pool om gezellig te sparren met je vrienden, collega's, stamgasten, sportvrienden, vereniging, enz? Dat is geen probleem. Via de menu optie "Contact & Inschrijving" in het Hoofd Menu vindt u alle gegevens om een "Eigen" pool te starten.

Wordt ook Sponsor

Tijdens en voor het WK2018 in Rusland wordt deze website druk bezocht. Interessant voor u om met uw bedrijfslogo of banner op deze pronostiek te staan met een link naar waar u wilt.

Sponsors