Contact

Op deze pagina vindt u alle gegevens om op welke manier dan ook mee te doen op deze site tijdens het WK 2018

inschrijven1

In welke pool ga je meespelen op pronostiek.net?

Je kunt op 3 manieren meespelen op deze site: 

Met de pool "Open Pronostiek WK2018" of "Voor de Fun" of je wil in je eigen pool spelen of opstarten met je vrienden, bedrijf, kroeg of organisatie....  Alles is mogelijk.

Pronostiek.net beheert alleen de financiële pot van de pool "Open Pronostiek WK2018". Als u uw eigen pool opstart zorgt u uiteraard voor uw eigen pot.

Uw account aanmaken is zeer eenvoudig, dat kan altijd zonder enige verplichting. Na online registratie (5 seconde werk) bent u ingedeeld in de pool "Just Arrived" en kunt u uw pronostiek alvast bekijken en eventueel invullen.

Middels onderstaand contactformulier kunt u een berichtje sturen in welke pool u wilt meespelen. Wij plaatsen u dan in die pool, zodra u aan de eventuele financiële verplichtingen van die pool hebt voldaan.  

vriendenpoule-370x300

Organiseer je eigen pool?

Een eigen pool opstarten is gratis!

Het enige wat je moet doen is een berichtje sturen via het contactformulier, geef daarin aan welke 'pool naam' je wil laten aanmaken. Stuur via de email uw logo. Wij doen de rest.

Uw spelers zullen in de ranking zichtbaar zijn met uw logo achter de spelersnaam. Tevens zien uw spelers standaard alleen jullie eigen pool ranking.

Download hier de spelregels in word formaat zodat je deze naar eigen behoefte kunt bewerken met aanvullende eigen teksten.

pronostiek WK2018

Inschrijven voor de pool "Open Pronostiek WK2018"

Pronostiek.net beheert de financiële pot van de pool "Open Pronostiek WK2018". 

U kunt uw account alvast aanmaken, dit is zeer eenvoudig, dat kan altijd zonder enige verplichting. Klik op deze link om uw account te creëren. 

Zodra u, uw account hebt  aangemaakt bent u in de standaard pool "Just Arrived" geplaatst.  U kunt  uw pronostiek alvast bekijken en eventueel invullen. 

Wij plaatsen u in de pool  "Open Pronostiek WK2018", zodra u aan de financiële verplichtingen hebt voldaan.  Voor de financiële verplichting zie onderstaand. 

Deelname aan de pool "Open pronostiek WK2018" bedraagt een eenmalige financiële bijdrage van €5. 

Dit bedrag kan overgemaakt worden op bankrekening nr:

BE86 0357 6876 4750 met als referentie: Uw spelersnaam

Wilt u met PayPal betalen, klik op het PayPal logo. (er komt dan wel 1€ aan kosten bij).

Uw bijdrage wordt in de spelers-pot gestort om na de finale de geldprijzen uit te betalen aan de winnaars. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt u in de pool "Open Pronostiek WK2018" geplaatst.

De verdeling van de pot voor de Open Pronostiek WK2018 is als volgt:

1e plaats ontvangt 60% van de pot, de 2e plaats 30% en de derde plaats 10%. Bij exact gedeelde plaatsen schuiven de percentages door. 

bigstock-sponsors-welcome-76795322

Wordt ook Sponsor?

Tijdens en uiteraard ook voor het WK2018 in Rusland wordt deze website druk bezocht. Interessant voor u om met uw 'bedrijfslogo' of 'banner' op deze pronostiek te staan met een link naar waar u wilt.

Voor slechts een eenmalige €25 bent u officieel sponsor van dit evenement en plaatsen wij uw gewenste informatie.

 Geïnteresseerd? onderaan de site kunt u ons een berichtje sturen, wij nemen snel contact met u op.

Contact Formulier

Contact aanvraag pronostiek

Sponsors